Haul Oriflame C04/2015

aprilie 15, 2015


Hello girls,
Iata ce produse din brosura nr.4 Oriflame mi-au facut mie cu ochiul!


  •  Apa de parfum Miss Giordani [50 ml] Pretul standard este 89,90 lei, dar in brosura nr. 4, fiind oferta aniversara (Oriflame implineste 20 de ani in Romania), a fost numai 34,99 lei.
    Este prezentat asa : "Luminozitatea florii de portocal neroli este semnătura definitorie a acestui parfum vibrant. Floarea tipic italiană captează aura efervescentă, plină de dezinvoltură, vitalitate irezistibilă şi o notă de eleganţă nativă."  
    Mi-am facut o idee despre miros din pagina parfumata a brosurii, dar trebuie sa recunosc ca m-am lasat ademenita si de pretul special. Parfumul m-a surprins in mod placut inca de la primul puf. E asa cum ma asteptam. Chiar daca la inceput pare puternic, mirosul este unul usor, plin de farmec si feminitate. Ce sa mai spun despre sticluta ? Este asa de eleganta si finuta, iar capacul auriu ... arata deosebit! Persistenta as zice ca este de durata medie spre mare. Eu il simt pe piele cam 4-5 ore, iar pe haine chiar si a doua zi. Vine ambalat intr-o eleganta cutie cartonata, de culoare aurie si este tras in tipla. Il recomand !
  • Apa de parfum Volare [50 ml] are o aroma delicata si feminina ce denota o aura de romantism. Aveam o mostra la parfumelul asta si stiam deja ca are un miros deosebit de placut. L-am comandat cu scopul de-al face cadou cuiva drag, impreuna cu crema de corp Volare. 
  • Crema de corp Volare [250 ml] promite hidratare maxima si bineinteles aroma identica cu cea a parfumului. 
  • Crema hranitoare pentru maini SoftCaress [100 ml] are o formula lejera. Contine ulei din nuca de macadamia, recunoscut pentru proprietatile de protectie impotriva deshidratarii. Imi place crema deoarece se absoarbe rapid si lasa pielea catifelata. Mirosul este placut si delicat. A costat 8,99 lei, iar in brosura urmatoare (nr.6) exista varianta hand&nail, daca nu ma insel la acelasi pret. O recomand !

Voi ce ati incercat recent de la Oriflame

Daca doriti sa cumparati produse Oriflame va puteti inregistra ca si client direct AICI
  Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii, astfel:
 
70 lei - 299,99 lei = 23% reducere
 
300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

 600 lei = 40% reducere 

***  FACEBOOK  *** INSTAGRAM ***  


You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...