The One by Oriflame - Noul brand de machiaj la Oradea

martie 28, 2014

Miercuri 26 martie, compania Oriflame a organizat la Oradea un eveniment pentru prezentarea noului brand de machiaj - The ONE. Intalnirea a avut loc in amfiteatrul Bibliotecii Judetene "Gheorghe Sincai" din Oradea si s-a desfasurat intr-o ambianta prietenoasa si destinsa. 

Stiam deja ca urmatoarea campanie aduce noi produse captivante la prima vedere, dar acum imaginea asupra lor este mult mai clara pentru mine deoarece am aflat ca The One imparte produsele in trei categorii, astel: Frumusete Zilnica, Look Frapant si Formule Rezistente.

1. Frumusete Zilnica este o categorie de produse destinate machiajului de zi cu zi, oferind solutii complexe si rezultate foarte bune cu minimul de efort depus.  
 2. Look Frapant este o categorie de exceptie ce aduce produse inovatoare ce vor contura machiaje impresionante si indraznete cu o finisare de impact si un look de admirat.

                                       
 3. Formule Rezistente aduce formule de calitate, progresiste, special create pentru a rezista chiar si in zilele aglomerate, fara sa simti nevoia de a-ti reface machiajul. 
La acest eveniment am avut bucuria sa ma reintalnesc cu sponsora mea Lorena Teodorescu pe care o admir si a carei activitate la capitolul beauty poate fi o sursa de energie pozitiva si inspiratie pentru fiecare dintre noi. 


Deasemenea, am aflat ca The ONE este rezultatul colaborarii companiei Oriflame cu profesionisti de top din lumea industriei si a modei fiind sponsorul principal al  Mercedes Benz Fashion Week 2014 de la Stockholm si Moscova. 

Sponsora mea Lorena in calitate de trendsetter si bloggerita beauty de succes a intregit echipa Oriflame Romania invitata la evenimentul de mai sus, alaturi de zeci de jurnalisti si bloggeri din intreaga lume.  Acestia au participat la cele mai importante prezentari ale designerilor invitati precum Valerie Aflalo, expertul Oriflame in moda si au avut ocazia sa isi creeze propria nuanta de ruj The One la Institutul de Cercetare Oriflame din Stockholm.

Asadar, dupa cum ma asteptam, evenimentul de la Oradea a fost unul frumos si plin de informatii noi si utile, iar eu abia astept sa-mi achizitionez cateva dintre noutatile The ONE pe care am pus deja ochii. Sa stiti ca noile produs au preturi extrem de accesibile in raport cu calitatea pe care o promite.

Colectia de machiaj The ONE by Oriflame va fi disponibila pe piata din Romania incepand cu campania nr.5, respectiv cu data de 1 aprilie.


Daca doriti si voi sa cumparati produse The ONE sau orice alt produs Oriflame cu reduceri de cel putin 23% la preturile din catalog, va invit sa va inregistrati ca si client direct AICI.

Va pup cu drag si va doresc un week-end plin de bucurii ! :*

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...