[REVIEW] Gel de curatare purificator cu minerale pentru ten uscat si sensibil Q10

ianuarie 20, 2014


Voi incepe saptamana aceasta cu prezentarea unui nou produs de curatare a tenului si anume Gel de curatare purificator cu ceramide si complexe minerale pentru ten uscat si sensibil Q10 din gama Regal Beauty, comercializat de catre firma Lady's, firma producatoare fiind Roza Impex LTD/Bulgaria.

Prezentare oficiala
Rega2A - Gel de curatare purificator cu ceramide si complexe minerale pentru ten uscat si sensibil Q10
- Q10 - secretul unui ten frumos, indiferent de varsta!
- Q10 ajuta la atenuarea ridurilor fiind un puternic anti-oxidant natural
- Complexul de minerale cu zinc, magneziu, cupru si ceramide revitalizeaza si improspateaza pielea.

Prezentare: 100 ml
Pret: 14,97 lei

Parerea mea 
Gel de curatare purificator cu ceramide si complexe minerale pentru ten uscat si sensibil Q10 este un produs de curatare bland, solubil in apa, potrivit chiar si tenului mixt. Chiar daca am un ten mixt,  prefer sa-mi aleg produsele de curatare din gama celor adecvate tenului sensibil sau normal, deoarece le simt mai blande cu tenul meu.
Produsul contine si cativa iritanti cu rol de parfumare la sfarsitul listei de ingrediente, dar concentratia lor este mica si personal consider ca nu sunt problematici cu atat mai mult cu cat produsul se limpezeste (rinse-off) si nu sta pe fata mai mult de un minut. 
Produsul contine o multime de ingrediente benefice pielii, dar avand in vedere ca acestea nu raman pe fata, deasemenea personal nu cred ca au vreun efect, din pacate.
Contine niste mici particule colorate, dar nu sunt abrazive deoarece acestea se topesc repede in contact cu apa, ceea ce e perfect pentru tenul meu! Nu folosesc scruburi deoarece sunt prea agresive pentru tenul meu.

Modul meu de folosire
Zilnic dimineata, iar seara numai dupa demachiere daca sunt machiata. 
Aplic pe fata umeda o cantitate mica (cat un bob de mazare) si masez usor cel mult jumatate de minut, apoi clatesc din abundenta cu apa calduta.   

Concluzie  
Gelul curata bine si delicat.
Nu usuca pielea.
Ofera tenului prospetime si vitalitate.
Nu ustura ochii.
Merita incercat, iar eu o sa-l recumpar.

Voi ati incercat gelul de curatare de mai sus ?

Daca nu, si sunteti tentate, o puteti face cu reduceri cuprinse intre 5% si 35%  in functie de valoarea comenzii AICI !




INGREDIENTE:
AQUA, GLYCERIN (skin-identical/repairing ingredients), PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL (ulei de ricin este un emolient), SODIUM N-LAUROYL SARCOSINATE (agent de curatare), TRIETHANOLAMINE (pH balancer), COCAMIDOPROPYL BETAINE (agent de curatare), ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER (agent de formare film), PROPYLENE GLYCOL (agent de alunecare/umectant), LECITHIN (skin-identical/repairing ingredients, emollients), CARNITINE (antioxidant), UBIQUINONE (anti-iritant, antioxidant), MAGNESIUM ASPARTATE (skin conditioning), ZINC GLUCONATE (antiinflamator), COPPER GLUCONATE (antioxidant), LACTOSE (humectant, skin conditioning), CELLULOSE (plant extracts, thickeners/emulsifiers), CI 77491 (colorant), HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE (emulsion stabilizing, film forming, antistatic, surfactant, viscosity controlling), CERAMIDE-3 (skin-identical/repairing ingredients), PARFUM, DISODIUM EDTA (agent stabilizator), PHENOXYETHANOL (conservant), METHYLPARABEN (conservant), ETHYLPARABEN (conservant), PROPYLPARABEN (conservant), BUTYLPARABEN (conservant), DMDM HYDANTOINE (conservant),  BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL  (ingredient parfum/sintetic), LIMONENE (ingredient parfum/plants extract)


-verde ingredientele care sunt benefice pentru piele, nu prezintă niciun risc şi ar trebui să le căutăm pe etichetele produselor, 

-albastru ingredientele care sunt bune şi absolut necesare pentru eficacitatea produsului respectiv,   

-galben ingredientele controversate,  ele nu fac rău în cantităţi mici, dar sunt de evitat pe cât posibil, 

-roşu ingredientele care sunt clasificate in categoria iritanti şi trebuiesc evitate în general.

Sursa de documentare care stă la baza analizei ingredientelor este pasagera.ro precum şi Cosmetic Ingredient Dictionary.



Precizez că acest articol conține exclusiv propria mea părere despre produs şi rămâne la alegerea fiecăruia să-şi aleagă produsele potrivite, indiferent de recomandările din acest articol.

 

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...