[Review] Crema tonifianta pentru ochi cu extract de Magnolie si BIOPEPTIDE-CL

ianuarie 24, 2014

Stim ca pielea din jurul ochilor este mai sensibila deoarece este subtire si nu produce sebum, iar primele semne de imbatranire ale fetei acolo apar. Îngrijirea pielii din jurul ochilor necesita o atentie deosebita incepand cu demachierea, hidratarea si nu in ultimul rand cu protectia. 
Mai stim si ca nu e bine sa asteptam primele  semne ale inaintarii in varsta ci e bine sa actionam din timp ca sa incercam prevenirea sau macar intarzierea aparitiei si instalarii ridurilor. Cu siguranta asa am reusit sa tin ridurile la distanta pana la frumoasa mea varsta care incepe cu cifra patru.
Dar oare ce produs aplicam in jurul ochilor ? Bineinteles, unul special pentru ochi! Doar este o zona sensibila si usor iritabila, nu ?
Recent am descoperit Crema tonifianta pentru ochi cu extract de Magnolie si BIOPEPTIDE-CL din gama Regal Beauty, comercializata de catre firma Lady's, firma producatoare fiind Rosa Impex LTD/Bulgaria.
 

Prezentare oficiala
Fără parabeni
Ideală pentru toate tipurile de piele.
Formulă inovatoare ce conține BIOPEPTIDE-CL ce stimulează producerea de colagen și acid hialuronic necesare pielii.
Extractul de magnolie, uleiul de jojoba și nuci de macadamia diminuează ridurile și liniile fine din jurul ochilor.
Prezentare: [20 ml]
Pret: 11,49 lei  

Parerea mea
-Ce-mi place cel mai mult la crema asta este faptul ca nu contine absolut nici un ingredient cu potential iritant, ceea ce este ideal pentru tenul meu.
-Contine multe ingrediente benefice pielii care asigura hidratarea, lucru esential pentru a preveni aparitia ridurilor si pentru a mentine sanatatea si tineretea pielii cat mai mult timp.  
- Nu contine nici parabeni, lucru bun, dar nici foarte rau daca i-ar contine. Parabenii sunt niste conservanti mult controversati, dar siguri daca sunt folositi in cosmetice in concentratiile impuse prin reglementari. Mai multe informatii utile se pot afla de aici.
-Crema are o textura fina si usoara si nu miroase deloc. 
-O aplic in jurul ochilor dar si in jurul buzelor de doua ori pe zi, dimineata si seara.
-Se absoarbe usor iar pielea o simt elastica,  catifelata si hidratata. 
-Nu provoaca usturime ochilor. 
-Din pacate crema tonifianta pentru ochi nu contine factor de protectie. Insa in fiecare dimineata eu obisnuiesc sa aplic pe toata fata si o crema de fata cu factor de protectie FPS25.
-Referitor la modul de ambalare si prezentare imi place in mod deosebit faptul ca produsul vine sigilat cu o folie de protectie din aluminiu si ambalat intr-o cutie de carton care este trasa in tipla. Daca ar veni intr-un recipient cu dozator de tip pompita ar fi perfect.
INGREDIENTE:
AQUA, DECYL COCOATE (emolient), CYCLOMETHICONE (silicon), POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE (emulsifiant, emolient),  GLYCERIN ( skin-identical/repairing), CETEARYL ETHYLHEXANOATE (emulsifiant, emolient), MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL (emolient/ulei nuci de macadamia), GLYCERYL STEARATE (emulsifiant, emolient), SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL (skin-identical/repairing/jojoba oil), CETYL ALCOHOL (alcool gras folosit ca emolient), BUTYLENE GLYCOL (agent de alunecare), MAGNOLIA BIONDII FLOWER EXTRACT (skin-protecting, anti-irritant), POLYGLYCERYL METHACRYLATE  (agent de formare film), PROPYLENE GLYCOL (umectant), PALMITOYL OLIGOPEPTIDE (cell-communicating), CARBOMER (agent de ingrosare), TRIETHANOLAMINE (pH balancer), PHENOXYETHANOL (conservant), ETHYLHEXYLGLYCERIN (conservant).

In concluzie ma bucur ca am descoperit Crema tonifianta pentru ochi cu extract de Magnolie si BIOPEPTIDE-CL, am s-o recumpar si chiar o recomand cu toata increderea tuturor celor care doresc sa tina ridurile la distanta cat mai multa vreme. Merita incercata!

Unde o poţi găsi ?
Aici: www.ladys.ro   
Inscriere AICI ! 

You Might Also Like

0 comentarii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...